Hodnocení obchodu

5,0 23 hodnocení
5
23x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Monika | 11.10.2021
Rychlé doručení,trička jsou moc pěkné a sedí ????
Avatar autora | 9.10.2021
I Avatar autora Iveta | 7.10.2021
Krásne a kvalitné ????
Z Avatar autora Zita | 26.9.2021
S obchodom som veľmi spokojná tovar je kvalitný a farba ako na obrázku super ďakujem
LP Avatar autora Lenka Pavlíková | 8.9.2021
Šaty sú úžasné ???? Kvalitný materiál a rýchle dodanie
NC Avatar autora Nikola Cincibusová | 28.8.2021
Velice spokojená. Rychlé dodání a šaty vypadají jako na obrázku a sedí velikost.
P Avatar autora Petra | 25.8.2021
Úžasné zboží a rychlé dodání
B Avatar autora Blanka | 30.7.2021
Maximalne doporucuji. Nakoupila jsem jiz nekolikrat. Nikdy nebyl v nicem problem. Kvalitni vyrobky za super ceny a prijemne holky. ???? Tesim se na dalsi nakupy.
K Avatar autora Kristýna | 24.7.2021
První nákup,spokojenost,rychlost.
E Avatar autora Emília | 15.7.2021
Vybrala jsem si krásné věcičky, na dotazy zda jsou k mání by bylo odpovězeno obratem. Stejně rychle jsme pořešily vyzvednutí. Skvělá komunikace, jen tak dál. Cardigan je skvělý, každý ho obdivuje a na kabátek si musím počkat na podzim. Už se těším.
M Avatar autora Mira | 15.7.2021
Spolehlivý obchod, velmi vstřícné jednání, bez problémů jsem placení kartou dopředu.Pěkné oblečení, co kus to originál.Za mě dobře sedí ????????????????, naprostá spokojenost
V Avatar autora Veronika | 14.7.2021
Holky jsou super ochotný zboží přišlo rychle a hlavně moc krásné a hlavně moc krásný materiál ❤️
R Avatar autora Renata | 14.7.2021
S nákupem jsem vždy byla velmi spokojená. Materiály kvalitní, velikostně sedí a holky nemají problém vybrane kousky premerit ???? vždy skvělá domluva a bleskové dodání. Navíc doprava po HK zdarma je pecka.
B Avatar autora Bára | 14.7.2021
Jsem naprosto spokojená. Slečna mi dovezla balíček až domů. Příjemná domluva, potřebovala jsem přeměřit sukni a nebyl to žádný problém, hned mi rozměry poslaly. Díky moc!!!! ????
E Avatar autora Eva | 14.7.2021
Jsem velice spokojená s nákupem i s oblečením a to už jsem pár věcí nakoupila ????. Navíc je s holkama super komunikace a vyjdou maximálně vstříc. Určitě jsem nenakoupila naposledy. Děkuji ????
L Avatar autora Linda | 14.7.2021
Vyborný eshop, skvělá komunikace, vždy vyjdou vstříc zákazníkovi???? Název "Jedu ve stylu" je trefný, oblečení je vážně stylové a kvalitní. DOPORUČUJI
V Avatar autora Verča | 12.7.2021
Holky "Jedu ve stylu" jsou šikovné, mají supr nápady a vždy dobře poradí. Mám již několik topových kousků doma a určitě další přibudou. DOPORUČUJI!
P Avatar autora Pk | 12.7.2021
Nakoupila jsem už několik kousků a se všemi jsem moc spokojená ????
MS Avatar autora Milena Strasserová | 12.7.2021
S obchodem i se zbožím jsem velmi spokojená
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.7.2021
Moc Vám děkujeme za hodnocení, jsme rády, že jste byla s nákupem spokojená :-)
B Avatar autora Barbora | 17.5.2021
Rychlá a skvělá komunikace. Vřele doporučuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.5.2021
Moc Vám děkujeme za hodnocení, jsme rády, že jste byla s nákupem spokojená :-)